De Heideweek van Warmtebedrijf Ede


Openingsavond Heideweek 2017

Vrijdagavond 18 augustus heeft Warmtebedrijf Ede samen met medesponsor Roseboom-Ede genoten van een zeer geslaagde openingsavond. Ondanks een paar regendruppels aan het begin van de avond, was Ede massaal aanwezig om de optredens van Romy Monteiro, Maan en de 3J’s mee te maken. Wij hopen dat iedereen net zo heeft genoten als wij!

De Heideoptocht 2017

Op zaterdag 19 augustus werd zoals elk jaar weer de heideoptocht georganiseerd. Als sponsor was Warmtebedrijf Ede natuurlijk aanwezig onder het credo ‘Warmtebedrijf Ede ♥ groen’. Onze 5 hartendames en groene heer met zijn volledig gerecyclede bakfiets zetten hun beste beentje voor op de vrolijke klanken van de mobiele DJ.

Pure Passie 2017


impressie uit 2016

Zaterdag 26 augustus is Warmtebedrijf Ede ook aanwezig op het drukbezochte festival Pure Passie op Landgoed Kernhem te Ede. Kom langs bij onze enthousiaste collega’s aan onze kraam om te zien hoe we nu al 10.000 Edese woningen en bedrijven verwarmen met groene warmte in plaats van aardgas. Dit jaar is het thema van het festival Colors of the World, dus neem gelijk zo’n leuk moestuintje mee om de wereld wat groener te maken!