Bestaande bouw Ede verduurzaamt

In Ede wordt ook bestaande bouw aangesloten, zoals de 6 appartementencomplexen De Zoom. Hiermee worden maar liefst 108 huishoudens duurzaam verwarmd. Ook de Sparrenhof en Belvédère worden aangesloten op groene warmte. Meer aansluitingen betekent een uitbreiding van het groene warmtenet in Ede, zo waren er de afgelopen weken verschillende aanlegwerkzaamheden, onder andere in het centrum. Samen verduurzamen we Ede!

Zakelijke klant

Naast particuliere klanten heeft Warmtebedrijf Ede diverse zakelijke klanten.

Ik heb interesse in groene warmte:
U kunt uw interesse aangeven door uw gegevens hier achter te laten:
(link nr heatmap)

Ik ben zakelijke klant bij jullie en heb:

– Een vraag over een factuur. Dan kunt u bellen met: 0318 – 304400
– Vermoedelijk een storing, bel dan 24/7 met 085 – 4884 790
– Een onderhoudsverzoek; bel 085 – 4884 790

Lees hier meer over onze zakelijke service (link service zakelijk)

Bent u een aannemer of ontwikkelaar? klik hier.

Informatie voor installateurs vindt u hier.

Warmtebedrijf Ede duurzaamste warmtenet van Nederland

img_-xbwpey

EDE – Warmtebedrijf Ede heeft de brancheprijs voor duurzaamste warmtenet van Nederland gewonnen op het Nationaal Warmtecongres in het World Forum Convention Centre in Den Haag. De award werd donderdagavond in Den Haag uitgereikt onder belangstellend oog van alle stakeholders uit de warmtesector.

Voorafgaand aan de uitreiking zijn er vier genomineerden geselecteerd; het warmtenet van Alkmaar, Rotterdam-Hoogvliet, Enschede en het groene warmtenet in Ede. De partijen werden allen uitgenodigd om in een pitch van 1.5 minuut de congresgangers te informeren. Met 42% procent van alle stemmen uit de zaal werd de award ‘Duurzaamste Warmtenet (-werk van Nederland)’ uitgereikt aan directeur Valentijn Kleijnen van Warmtebedrijf Ede / MPD Groene Energie. Het warmtenet in Ede onderscheidt zich op het gebied van innovatie, moderne technieken en energie-efficiency, waarbij er tegelijkertijd flink vaart wordt gezet achter de doelstelling om in 2020 20.000 woningen en bedrijven volledig aardgasloos te hebben aangesloten.

collage-award-duurzaamste-warmtenet