Inloopavond bio-energie installatie voor omwonenden Park Reehorst

bewerkt

Datum Inloopavond:
woensdag 24 augustus 2016,
19:00 tot 20:00 uur

Locatie:
Oude Kerkweg 100, Ede
Hoofdgebouw CHE, Ede

In september gaat de nieuwe bio-energie installatie op Park Reehorst aan de Geerweg in Ede in werking. Dit is de tweede bio-energie installatie in Ede die groene warmte gaat leveren aan Edese bedrijven en particulieren. De duurzame warmte verwarmt momenteel al zo’n 6000 woningequivalenten via het groene warmtenet Ede.

Om omwonenden van Park Reehorst de gelegenheid te geven hun vragen te stellen over de bio-energie installatie in hun buurt, organiseert Warmtebedrijf Ede een inloopavond in het CHE hoofdgebouw. Omwonenden zijn van harte welkom op woensdagavond 24 augustus van 19:00 – 20:00 uur.

Stoom afblazen
Belangrijk om te weten is dat de nieuwe bio-energie installatie in de maanden september en december enkele malen flink stoom gaat afblazen. Dit stoom afblazen is een kwaliteits- en veiligheidstest en zal verspreid over enkele dagen in september en december gaan plaatsvinden. Omwonenden kunnen hierdoor mogelijk enige geluidsoverlast ervaren. Het afblazen is in principe eenmalig en er is geen sprake van mogelijke veiligheidsrisico’s. De alarmdiensten en de gemeente Ede zijn van de procedure op de hoogte gesteld.