Kerstgeschenk voor Ede

Elk jaar biedt Warmtebedrijf Ede een maatschappelijk kerstgeschenk aan, aan een Edese organisatie, stichting of groep die rond deze periode wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit jaar heeft Warmtebedrijf Ede hiervoor de handen ineen geslagen met o.a. Jump-XL en Rocking Up X-Mas. Rocking Up X-Mas zorgt elk jaar rond kerst dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Gezinnen die een moeilijke periode doormaken en zijn afhankelijk zijn van de voedselbank of andere instanties. “Wij willen ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en daarom heeft warmtebedrijf samen enkele klanten cadeaubonnen geregeld voor ruim 200 gezinnen om in de komende kerstvakantie lekker te gaan springen en/of gezellig naar de film te gaan. De cadeaubonnen zijn een leuke aanvulling op de kerstpakketten van Rocking Up X-Mas”, aldus Valentijn Kleijnen van Warmtebedrijf Ede.

Niels Middelaar van Jump-XL: “Toen Warmtebedrijf Ede bij ons aanklopte met de vraag of wij samen iets konden doen voor gezinnen met een beperkt budget om ze zo een fijne kerstvakantie te bezorgen, waren we meteen enthousiast om mee te doen, door het doneren van vrijkaarten.”

Valentijn Kleijnen van Warmtebedrijf Ede: “We zijn als warmtebedrijf ook lokaal betrokken en geven graag iets terug. Dat doen we bijvoorbeeld door sponsoring van de Heideweek, en we hebben inmiddels ook een Blauw Geel “55 hart, maar ook in ons maatschappelijk kerstgeschenk willen we iets voor Ede betekenen.” Anique Timmermans, kwartiermaker bij Warmtebedrijf Ede: “In dit geval hebben we contact gezocht met twee van onze klanten die actief zijn in de vrijetijdssector om ze te vragen of ze samen met ons een cadeau willen geven aan mensen die zich het in deze tijd niet kunnen permitteren om in de kerstvakantie met het hele gezin iets gezelligs te gaan doen. Door een samenwerking met Rocking Up X-mas aan te gaan, kunnen we erop vertrouwen dat de cadeaubonnen op het juiste moment op de juiste plek terecht komen.