Magazine ‘WARM’ 2021

Medio oktober 2021  is het Magazine ‘WARM’ bij de huishoudens in kern Ede en Bennekom op de mat geploft. Gemist? Lees hem hieronder.

Magazine WARM Warmtebedrijf Ede
Magazine WARM Warmtebedrijf Ede

Energietransitie

In Ede wordt hard gewerkt aan de energietransitie. In 2050 moet de energievoorziening voor woningen fundamenteel veranderd zijn. Aardgas is nu nog de meest gebruikte manier om woningen te verwarmen en dat moet veranderen. Warmtebedrijf Ede biedt zo’n andere manier om woningen en tapwater te verwarmen. Met een Slim Groen Warmtenet wordt die duurzame warmte geleverd aan woningen en bedrijven. Aansluiting op het warmtenet is een haalbare en betaalbare optie om een duurzame woning te realiseren.

Full service warmtenet

In Ede zijn we nu zo’n 8 jaar aan het werk. We hebben al veel gerealiseerd en voor de eerste keer kunnen we inwoners van Ede ons verhaal vertellen. We zetten ons in om Ede een fossielvrije toekomst te geven. Edenaren zullen de komende jaren voor een keuze komen te staan. Kies je voor een individuele warmte oplossing? Of sluit je aan op het full service warmtenet? Dit magazine is bedoeld als eerste stap in de informatievoorziening voor iedereen die nog geen keuze heeft gemaakt en zich wil laten informeren. De komende jaren zullen we ongetwijfeld vaker van ons laten horen.