Warmtebedrijf Ede sponsor van de Heideweek

Openingsavond Heideweek Warmtebedrijf
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Warmtebedrijf Ede sponsor van de Heideweek

De Heideweek is hét feest in de gemeente Ede voor jong en oud; en dat al 80 jaar! De Heideweek is een feestweek in de laatste week van augustus, met ruim 150.000 bezoekers. Hiermee is de Heideweek één van de grootste evenementen van Gelderland. Feest, gezelligheid, entertainment, folklore en sportiviteit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze feestweek.

Openingsavond Heideweek

Warmtebedrijf Ede is sponsor van de Heideweek; in samenwerking met Aannemersbedrijf Roseboom maakt Warmtebedrijf Ede de Openingsavond mogelijk. Deze spectaculaire openingsavond vindt plaats op het Marktplein van Ede, met optredens van o.a. The Music Network, The Euro’s, Jill Helena, Nielson en Xander de Buisonjé. De avond wordt gepresenteerd door Harold Verwoert en de toegang is gratis.

Warmtebedrijf Ede

Warmtebedrijf Ede voorziet in duurzame warmte, koeling en stoom voor bedrijven, organisaties en particulieren. Dit doet zij door middel van inkoop van lokaal snoeihout, installaties voor groene warmte en een warmtenetwerk. Voor de komende jaren heeft Warmtebedrijf Ede de ambitie om zo veel mogelijk bedrijven, organisaties en woningen in gemeente Ede aan te sluiten.

Graag verwelkomt Warmtebedrijf Ede u op de Openingsavond van de Heideweek!

| Vrijdag 21 augustus | 19:00 uur | locatie Marktplein – Brouwerstraat te Ede |