Woning in Ede op groene warmte

Een groot aantal particuliere koop- en huurwoningen in Ede wordt aangesloten op het groene warmtenet in Ede. Een prachtig duurzaam alternatief voor de aardgasaansluiting. U vermindert de CO2-uitstoot per huishouden zo direct met wel 85%.

Ook uw woning wordt aangesloten op het warmtenet in Ede. Via deze pagina kunt u zich hiervoor aanmelden. Uiterlijk 14 dagen na overdracht van de sleutel, dient u zich aan te melden voor groene warmte.

Volg hieronder de stappen, vul de leveringsovereenkomst en doorlopende machtiging in en geef de meterstanden door, voor een tijdige en voorspoedige aanmelding.

1) Individuele Leveringsovereenkomst Particulier

2) Doorlopende machtiging Particuliere Huur of Koop-woning

3) Geef ten slotte de nieuwe meterstand tijdig aan ons door. Doe dit uiterlijk binnen 14 dagen na sleuteloverdracht van de woning met een kopie of foto van het overdrachtsformulier voorzien van handtekening en datum. Wij gebruiken deze stand als beginstand voor uw jaarafrekening.

Deze twee documenten kunt u ingevuld inscannen en mailen naar klantenservice@warmtebedrijfede.nl. Heeft u geen scanner? Geen probleem! Dan kunt u deze documenten opsturen naar: Warmtebedrijf Ede, Telefoonweg 34, 6712 GC EDE

Let op: Voor water en elektriciteit dient u zelf apart contracten af te sluiten. Het warmtebedrijf Ede levert u verwarming van de binnenruimte en verwarmt het water. (Leverancier van water in deze regio is: Vitens)

Bent u benieuwd naar de werking en voordelen van uw warmte-aansluiting? Lees hier meer over in de brochure Uw (nieuwe) woning op groene Warmte

Overige documentatie

Uw (nieuwe) woning op Groene Warmte

Algemene Voorwaarden Kleinverbruikers

Tarievenblad kleinverbruik 2020

Afmeldformulier groene warmte