Bedrijventerreinen

Warmtebedrijf Ede wil ook graag haar steentje bijdragen aan het verder verduurzamen van de Edese bedrijventerreinen. Voor de verwarming van uw kantoorruimten, het leveren van groene warmte voor uw (productie-)proces of juist door het afnemen van uw restwarmte.

Warmtebedrijf Ede Zakelijk levert ruimteverwarming, proceswarmte, hoogwaardige stoom en koude aan bedrijven en industrie. Bepaalde bedrijfsprocessen brengen daarnaast restwarmte voort, welke mogelijk kan worden teruggeleverd op het slimme groene warmtenet. De Edese bedrijventerreinen zijn kenmerkend als het gaat om diversiteit aan energievraagstukken en kunnen koploper worden in de energietransitie. Door middel van een inventarisatie willen wij uw energiewensen en de mogelijkheden inzichtelijk maken; waaronder duurzame ruimteverwarming, proceswarmte, hoogwaardige stoom en koude.

Groene warmte is maatwerk
Graag bekijken we samen met u de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijfspand. Tijdens een vrijblijvende schouwing brengen wij, naast de mogelijkheden, ook de kosten en opbrengsten voor u in kaart.

Contactinformatie: Warmtebedrijf Ede – t.a.v. afd. Sales
Telefoon: 085 – 07 12 600  (tijdens kantooruren)
E-mail: info@warmtebedrijfede.nl