Bedrijventerrein Frankeneng

Profiteer van het duurzame en betaalbare warmtenet
Goed nieuws! Warmtebedrijf Ede maakt het mogelijk om bedrijfspanden op het bedrijventerrein Frankeneng aan te sluiten op het slimme groene warmtenet. Ons campagneteam loopt daarom de komende tijd rond op het bedrijventerrein, informeert u erover en overhandigt u graag onze Warmtenetkrant. Daarin leest u alles over het warmtenet, uw financiële voordelen en ontdekt u wat anderen over het warmtenet zeggen.

Interesse in een aansluiting? Meld u dan aan!
Dan nemen wij graag contact met u op om verder te praten over de aansluitmogelijkheden en laten u graag meteen uw financiële voordeel zien. Klik op onderstaande button om het formulier in te vullen.

Interesse? Meld u hier aan!

 

Waarom aansluiten? Omdat het daar tijd voor is!
Om de klimaatdoelen te halen en mogelijk kosten te besparen. Willen we de klimaatdoelen halen,  dan is het namelijk nu tijd voor actie. Heel veel bedrijfspanden in Nederland worden verwarmd met aardgas. Omdat we in Nederland van het aardgas af gaan, zullen we al die gebouwen op een andere manier moeten gaan verwarmen. U krijgt nu de kans om uw pand aan te laten sluiten op ons slimme groene warmtenet.  Dat levert u veel voordelen op. Wij maken tijdens een afspraak graag direct een kostenvergelijking voor u, zodat  u inzichtelijk heeft wat het overstappen op het duurzame warmtenet inhoudt.

Wat gaat er gebeuren?
In 2023 komt het nieuwe warmteleidingnetwerk op de Frankeneng.
Via dit collectieve  leidingnetwerk voorzien wij bedrijfspanden van ruimteverwarming en/of  warm tapwater. De warmte die we leveren is onder andere afkomstig uit datathermie en restwarmte van meerdere bedrijven op de Frankeneng. Dit zijn innovatieve ontwikkelingen waar de gemeente Ede blij mee is. Lees er gerust alles over in onze Warmtenetkrant.

Klik hier om de Warmtenetkrant te openen

Wat zijn uw voordelen na aansluiting op ons slimme groene warmtenet?
• Besparen op energie- en onderhoudskosten
• Uw bedrijfspand wordt op een duurzame manier verwarmd of gekoeld
• Toekomstbestendig zonder grote verbouwing of investeringen
• Uw bedrijfspand wordt aardgasvrij en energie-efficiënter
• Veilig en zorgeloos alternatief
• Uw bedrijfspand krijgt een beter energielabel

Kortom, met het warmtenet realiseert u betaalbaar comfort in uw bedrijfspand op een slimme en groene wijze.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via telefoonnummer 085 – 041 00 81 of mail naar frankeneng@warmtebedrijfede.nl.

Vul het formulier in om u aan te melden!

Interesse? Meld u hier aan!